vintage adding machine

Tarieven voor Particulieren

Bij Transparant IT begrijpen we dat elke klant uniek is en dat iedereen specifieke behoeften heeft wanneer het gaat om IT-ondersteuning. Wij zijn trots op onze transparante en eerlijke prijsstructuur, waarmee we zorgen dat u precies weet wat u kunt verwachten zonder verborgen kosten.

Onze beloftes

  • Persoonlijke contact: Wij nemen de tijd om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen.
  • Transparantie: Wij zijn open en eerlijk over onze prijzen, zodat er geen verborgen kosten zijn.
  • Continue verbetering: Wij streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren om aan uw veranderende behoeften te voldoen.

Tarieven

€45

Per uur

Normaal tarief: Kwaliteit en expertise voor een eerlijke prijs

€60

Per uur

Spoedtarief: Snel en efficiënt voor €60 per uur.

€0,50

Per km

KM vergoeding: Compensatie voor reiskosten

Ervaren IT-ondersteuning voor elk probleem

Met jarenlange ervaring in het oplossen van een breed scala aan IT-problemen, biedt Transparant IT deskundige ondersteuning voor particulieren. Of u nu hulp nodig heeft bij het opzetten van een veilige internetverbinding, het oplossen van softwareproblemen, of technische ondersteuning thuis, wij hebben de kennis en ervaring om u snel en effectief te helpen.

Onze tarieven zijn helder en worden vooraf gecommuniceerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Deze aanpak garandeert een betaalbare service waarbij u verzekerd bent van een professionele oplossing voor uw IT-vraagstukken.

Neem contact op