vintage adding machine

Zakelijke Tarieven

Bij Transparant IT begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte IT-oplossingen aan die passen bij uw specifieke behoeften. We zijn trots op onze transparante prijsstructuur, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten en de bijbehorende tarieven.

Onze beloftes

  • Persoonlijke contact: Wij nemen de tijd om uw specifieke behoeften en doelen te begrijpen.
  • Transparantie: Wij zijn open en eerlijk over onze prijzen, zodat er geen verborgen kosten zijn.
  • Continue verbetering: Wij streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren om aan uw veranderende behoeften te voldoen.

Tarieven

€50

Per uur

Normaal tarief: Kwaliteit en expertise voor een eerlijke prijs

€65

Per uur

Spoedtarief: Snel en efficiënt

€0,41

Per km

KM vergoeding: Compensatie voor reiskosten

Project

Voor projectmatige opdrachten of langdurige samenwerkingen bieden wij de mogelijkheid tot het maken van aangepaste prijsafspraken. Wij nemen de tijd om uw behoeften grondig te analyseren en samen met u een passend voorstel te formuleren dat recht doet aan de omvang en duur van de opdracht. Deze aanpak garandeert niet alleen een kostenefficiënte oplossing voor uw IT-vraagstukken, maar versterkt ook onze commitment om als betrouwbare partner naast u te staan.

Voor meer informatie over onze tarieven of een persoonlijke offerte, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor heldere en passende oplossingen die uw IT-uitdagingen effectief aanpakken.

Neem contact op