Over ons

Tjerk van Gerwen

Eigenaar | Tech Wizard

Buiten mijn werk om geniet ik volop van het leven. Een van mijn grootste passies is zeilen; er gaat niets boven het gevoel van vrijheid en avontuur dat ik ervaar op het water. Het is mijn manier om even helemaal tot rust te komen en nieuwe inspiratie op te doen.

Daarnaast ben ik een groot liefhebber van wandelen/fietsen en autorijden. Of het nu een ontspannen wandel/fiets -tocht door de natuur is of een ritje met de auto door het prachtige landschap, ik geniet ervan om onderweg te zijn en nieuwe plekken te ontdekken. Het geeft me een gevoel van vrijheid en plezier dat ik in mijn drukke leven erg waardeer.

In mijn vrije tijd vind je me vaak in mijn homelab. Hier experimenteer ik met de nieuwste technologieën en blijf ik mezelf uitdagen om nieuwe dingen te leren. Het is mijn manier om mijn passie voor IT levendig te houden en altijd voorop te blijven lopen in mijn vakgebied.

Of je nu hulp nodig hebt met een IT-uitdaging of gewoon wilt praten over de beste plekken om te zeilen, weet dat je altijd op mij kunt rekenen. TransparantIT is meer dan mijn werk; het is een verlengstuk van wie ik ben en waar ik voor sta.

Onze werkwijze

Vragen?

Neem dan vooral contact op via het formulier of bekijk de contact pagina.

Contact

Neem contact op

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam